Espai Relacional Banc Sabadell, Murcia

Arquitectes

G.Giacalone, M. Viladot

Emplaçament

Murcia

Client

Banc Sabadell SA

Any

2019

Estat

Obra finalitzada

Memòria

El projecte consisteix en la reforma interior d’una sala d’una de les oficines del Banc Sabadell a Murcia per a implantar un espai relacional gestió activa.

La distribució del mobiliari s’adapta a l’esquema tipològic d’usos d’aquest tipus d’espais que consisteix en la distribució d’aquest espai en tres zones diferents:

- Zona 1: Espai destinat al descans, situat a l’altre extrem de la sala, oposat a l’entrada. Organitzat amb butaques i un sofà per poder descansar.

- Zona 2: Espai destinat a consultes informàtiques o al menjar, entre la zona 1 i 3, dissenyat amb diverses taules i cadires baixes per treballar o menjar.

- Zona 3: Espai destinat a la preparació /emmagatzematge d’aliments preparats. Es troba un moble dissenyat per una banda amb una barra alta amb tamborets a manera de bar i per l’altre costat armaris per a la preparació del menjar amb pica i microones

2

1

Planta