Coworking Banc Sabadell, Sabadell

Arquitectes

G.Giacalone, M. Viladot

Emplaçament

Sabadell

Client

Banc Sabadell SA

Any

2019

Estat

Obra finalitzada

Memòria

El projecte consisteix en la reforma interior d’una de les sales de la cinquena planta de les oficines del Banc Sabadell a Sabadell.

La proposta es basa en la creació d’una zona de coworking on els treballadors poden realitzar reunions informals, fer treballs col·lectius o fins i tot descansar.

L’espai s’organitza en quatre zones:

- Una zona organitzada amb diverses taules i cadires baixes on es realitza el treball col·lectiu.

- Una zona amb butaques i petites taules baixes on descansar o realitzar reunions informals.

- Una zona amb taules rodones, altes amb tamborets i baixes amb cadires baixes, on realitzar treball però per a grups més reduïts.

- Una zona per apilar taules i cadires en el cas que sigui necessari.

1

2

3

4

Planta