Reforma de Consultoris Mèdics

Arquitectes

G.Giacalone, M. Viladot

Emplaçament

Barcelona

Client

Privat

Any

2014

Estat

Obra finalitzada

Memòria

El projecte principalment és de canvi d’imatge de l’espai, amb petites operacions puntuals per millorar l’espai de treball intern i d’emmagatzematge.

L’estructura de la consulta pròpiament manté la seva essència: un espai que s’assembla a una sala d’estar, on el pacient pot sentir-se convidat (i no violentat per la barrera d’una taula) per establir una conversa amb el metge, juntament amb una taula auxiliar de treball.

El paviment i alguns dels revestiments verticals són de fusta i pintura clara, la fusteria existent ha estat pintada de negre i el mobiliari és d’inspiració nòrdica.

REF63 001

REF63 002

REF63 003

REF63 004

REF63 005

REF63 006

REF63 007

REF63 008

REF63 009

REF63 010